Bursa AK Parki milletvekili hemşerimiz Muhammet Müfit Aydın beraberinde Bursa AK Parti milletvekili Osman Mesten ile birlikte Siirt’e gelerek dost, akraba ve hemşerilerini ziyaret etti.
Siirt Valiliği, AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Tillo ilçesi türbe ziyaretleri, dedesi Şeyhul Hazin Türbesi ziyareti ve Siirt merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunan hemşerimiz Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten 1 gece konakladıktan sonra bugün ilimizden ayrıldılar.
Siirt’te bulunmaktan ötürü büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirten Aydın, ayrıca Bursa Milletvekilimiz Sayın Osman Mesten’in de Siirt’imiz de olmasından mutluluk duyuyorum. Siirt ilimiz sıcak kanlı, yardımsever, samimi insanları ve evliyalar şehri olarak tanınmaktadır. Terör örgütü ile anılmaya çalışılan bu güzel ilimiz bunu hak etmemektedir. Şunu samimi olarak söylüyorum hükümetimiz bu terör belasını bu topraklardan en kısa zamanda arındıracak ve Siirt’imiz layık olduğu şekilde devam edecektir. 15 Temmuz günü kahraman Siirt halkımız sokaklarda devletini bir gün olsun yalnız bırakmadı. Bu durum Siirtliler için çok kutsal bir direniş olup, terör örgütlerinin karşısında olduğunu net bir şekilde ortaya koymuştur. Askerimiz FETÖ terör örgütünden ayıklandı ve ayıklanmaktadır. Devletine, milletine bağlı ordumuz ile bundan böyle PKK terör örgütüne karşı mücadelemiz çok daha güçlü olacaktır ve bundan hiç kimselerin şüphesi olmasın. Bu güzel memleketimiz inşallah en kısa zamanda hak ettiği güzel günlere dönecektir diye konuştu.