-
Reklam   
Kunye   
Iletisim                                                 
Facebook     
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Yeni Hizmet Binası İçin Çalışmalar Son Hızıyla Devam Ediyor

Yeni Hizmet Binası İçin Çalışmalar Son Hızıyla Devam Ediyor
32 yıldır Siirt halkına hizmet veren Belediye Hizmet Binasının yapısının eskimesi ve hizmet anlamında gelen talepleri karşılayamamasından dolayı yeni bir hizmet binasına gereksinimi nedeniyle yeni hizmet binası için başlatılan çalışmalar son hızıyla devam ediyor
10.01.2012 / 23:06


Yapımı halen belediye garajı olarak  kullanılan alanda yapılmasına karar verilen   ve  JETPA Holding Yönetim kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz tarafından üstlenilen  Yeni belediye hizmet  binasının  yapımına  bir an önce  başlanılması için Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak  başkanlığında  Şehircilik  ve  İmar müdürlüğü bünyesinde çalışmalar  aralıksız devam ediyor.



         Yapılana çalışmalar  ile ilgili olarak  Yeni Belediye Hizmet Binasının yapımını üstlenen  JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz  tarafından aralarında Danışmanı Yaşar Demir, Mimar Ahmet Erkutoğlu, Adnan Öktüren ve  teknik elemanlardan oluşan bir heyet  arazi teftişi,   ön fikir  ve  belediyenin öngördüğü  çalışmaları nedeniyle fikir alışverişinde bulunmak  için Siirt’te geldi.



          Heyet ilk önce  Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak makamında  ziyaret ederek Yeni hizmet binası  çalışmaları  hakkında Şehircilik ve İmar Müdürlüğü teknik ekibi tarafından   bilgilendirildi.  



          Bilgilendirme ardından Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak birlikte Yeni Hizmet Binasının  yapılacağı belediye garajına geçen heyet belediye garajında  arazi incelemesi yaptı. Yapılan inceleme ardından Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Siirt halkına  daha  iyi hizmet  vermek için yeni bir  hizmet binasının  zorunluluk olduğunu ifade ederek yeni hizmet binasının projelendirme  çalışmalarının başladığını ve  3 ay içinde  temel kazı çalışmasının yapılacağını  söyledi. Sadak, mevcut  hizmet binasının  ihtiyaca  cevap olamadığını belirterek  çalışmalarını çadırda  sürdürme  pahasına  yeni hizmet binası projesini hayata  gereceklerini bu anlamda Yani Hizmet binasının yapımını üstlenen JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Fadıl Akgündüz ve emeği geçen tüm çalışanlarına Siirt halkı adına  teşekkür etti. 






Etiketler:
Bu haber toplam 1108 defa okundu
YORUMLAR
zehra: 
""
Belediye güzelleşsinki bu yollar güzel olsun çamur olmasın yerler alt yapı olsun bu sorunlar kalksın artık ya
11.01.2012 / 04:56
Rıdvan: 
""
O bina nerdeyse çökecekti fadıl akgündüz el atmışsa işe güzel bi bina olacaktır o bence belediyecilikte çığır açıldı binasına güzel olsun
11.01.2012 / 04:52
ertuğrul: 
""
Belediye halkın şehrini güzelleştirmek için vardır o binadan hayır yoktu yeni bina olsunda belki şehir biraz güzelleşir
11.01.2012 / 04:50
Esra: 
""
Yeni hizmet binası yapılcak emeği geçen herkese tşk edilmeli çok eskimişti o bina
11.01.2012 / 04:49
Esra: 
""
Yeni hizmet binası yapılcak emeği geçen herkese tşk edilmeli çok eskimişti o bina
11.01.2012 / 04:49
Hakkı: 
"Estetik"
İlimize gelen misafir vatandaşlar belediye binasının rahatsız edici görüntüsü yerine siirtimize yakışır yenı bir belediye binası görmesini bizde siirt halkı olarak temenni ediyor ve en kısa zamanda çalışmaların başlanmasını istiyoruz... Siirt'e Değer ...
10.01.2012 / 16:49
YAZARLAR