-
Reklam   
Kunye   
Iletisim                                                 
Facebook     
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

240 öğrenci Kaymakamlık Tarafından Dershaneye Gönderiliyor

240 öğrenci Kaymakamlık Tarafından Dershaneye Gönderiliyor
Kaymakam Karakaya dershaneyi ziyaret ederek öğrencilere sorular sordu
13.01.2012 / 21:39


Baykan’da kaymakamlık tarafından ilk ve ortaöğretim okullarında okuyan 240 öğrenci dershaneye gönderiliyor.

    Baykan Kaymakamı Ali Karakaya, dershaneyi  ziyaret ederek yetkilerle görüştü.Öğrencilerle de sohbet eden Karakaya matematik alanında sorular sordu

    SODES Kapsamında uygulanan proje 120 Sİ seviye belirleme sınavına hazırlanan  120  ilköğretim okulu  ile 120 si üniversite hazırlık sınavlarına hazırlanan toplam 240 öğrenci ücretsiz olarak dershaneye gönderiliyor.

    İlçe Kaymakamı Ali Karakaya, ilçe Milli Eğitim müdürü M.Emin şen ve proje koordinatörü Baykan Lisesi Müdürü Mesut Korkmaz ile birlikte dershaneyi ziyaret etti.Dershanedeki çalışmalar ve öğrencilerin durumu hakkında dershane yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Karakaya daha sonra öğrencilerle görüştü ve onlarla birlikte sohbet etti.

    Öğrencilere matematik alanında sorular soran ve doğru cevap verenleri kitapla ödüllendiren Kaymakam Karakaya, bu öğrencilerin Baykan’ın geleceğini oluşturduğunu söyledi. Karakaya “Bu öğrenciler  ülkemizin ve özellikle  ilçemizin geleceğini oluşturuyor.Valiliğimizin himayesinde 240 öğrencimizi ücretsiz olarak dershaneye gönderiyoruz. Öğrencilerimizin Devletimizin sağladığı bu imkânları iyi değerlendirmelerini, kendilerine güvenmelerini, bu işin tek sırrının çok çalışmak olduğunu başarının ancak çok çalışarak elde edilebileceklerini anlattım. Devletimiz bu bölgede yaşayan öğrencilere büyük  önem veriyor.Bu  bu tür projelerin birçok ilimizde olmadığını belirttim.”

    Kaymakam Karakaya, öğrencilerin bu yıl sınavlarda daha üstün bir başarı göstereceklerine inandığını ve bu öğrencilere desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 


Etiketler:
Bu haber toplam 500 defa okundu
YAZARLAR