AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av.Betül Tuğba Mavi’den Şehit Ailesine Anlamlı Destek « Siirt'te Net

SON DAKİKA

Optikte Efsane Geri Döndü

SİİRT HABERLERİ

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av.Betül Tuğba Mavi’den Şehit Ailesine Anlamlı Destek

Bu haber 05 Aralık 2024 - 12:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, bir ay önce evinde ziyaret ettiği, 2008 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu’na düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Piyade Er Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş’ı yeniden ziyaret etti.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuğba Mavi, bir ay önce evinde ziyaret ettiği, 2008 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu’na düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Piyade Er Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş’ı yeniden ziyaret etti. Başkan Mavi, önceki ziyareti sırasında Asuman İlbaş’ın kızına söz verdiği tableti bu ziyaretinde hediye ederek sözünü yerine getirdi. Hediye, şehit ailesi tarafından memnuniyetle karşılandı. Mavi, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Şehitlerimizin emanetleri bizler için kutsaldır. Onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Görüşme, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.