BIST 100
13.741,89 -0,86%
DOLAR
46,1290 0,02%
EURO
53,2440 -0,04%
GRAM ALTIN
6.318,37 -0,01%
FAİZ
43,69 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
96,91 -0,01%
BITCOIN
61.760,00 -0,57%
GBP/TRY
61,7092 -0,06%
EUR/USD
1,1540 -0,03%
BRENT
91,45 -2,97%
ÇEYREK ALTIN
10.330,54 -0,01%
Siirt Açık
Siirt hava durumu
22 °
Reklam

SİİRT BELEDİYESİ HEYELANA KARŞI İSTİNAT DUVARI ÖRÜYOR

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsimle birlikte şehrin dört bir yanındaki çalışmalarına hız katarak, olası sel felaketlerinde yaşanacak heyelan ve yol göçmelerinin önüne geçebilmek adına kent genelinde başlattığı istinat duvarı, bariyer, korkuluk çalışmalarıyla vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.

Reklam
Şiddetli yağışların etkisiyle oluşabilecek sel felaketinin can ve mal kayıplarına yol açmaması için özverili ve kararlı bir çalışma performansı ortaya koyan Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, kentin yüksek seviyesindeki Alan, Ulus ve Conkbayır mahallelerindeki birçok farklı noktalarda yürütülen çalışmalarla heyelan tehlikesi arz eden bölgede beton istinat duvarı örme işi başlatıldı. Gerek iki yol arasında gerekse civarda bulunan yerleşim alanındaki evler için tehlike oluşturabilecek bölgede beton duvar işlemi başlatılırken, birçok kesimdeki uç noktalara ise korkuluklar monte ediliyor. Halkın yağışlı hava koşullarında tedirgin olmasına duyarsız kalmayarak ivedi çalışmalar başlatan Fen İşleri, yapımına başladığı istinat duvarı ile mahallede heyelan ve yol göçmelerine karşı can ve mal güvenliğinin sağlanacağını kaydettiler. Fen İşleri ekipleri, çalışmalarına ara vermeden devam ettikleri istinat duvarı ile korkuluk monte çalışmasının en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.  
Reklam

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsimle birlikte şehrin dört bir yanındaki çalışmalarına hız katarak, olası sel felaketlerinde yaşanacak heyelan ve yol göçmelerinin önüne geçebilmek adına kent genelinde başlattığı istinat duvarı, bariyer, korkuluk çalışmalarıyla vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Ramazan 29.03.2018 16:00

Şeyh musa mezarlığı nın üst taraflarında da mezarlar da da kayma var oralarada istinat duvar ı lazım…Yetkililer e duyrulur. .

Yanıtla