


Olay, Siirt merkez Yeni Mahalle 1520 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bayram temizliği yaptığı öğrenilen Nesrin Uğurel’in pencereyi temizlemek için çıktığı sırada dengesini kaybederek aşağı düştüğü öne sürüldü.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, Uğurel’in yaşamını yitirdiği belirlendi.
Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı kimlik tespit çalışmasında hayatını kaybeden kişinin 1983 doğumlu Nesrin Uğurel olduğu tespit edildi. Uğurel’in cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın yaşandığı apartman çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, dairede ve bina çevresinde detaylı inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

