Siirt’te Gözaltına Alınan 3 Kişi Serbest Bırakıldı « Siirt'te Net

SON DAKİKA

Siirt’te Gözaltına Alınan 3 Kişi Serbest Bırakıldı

Bu haber 04 Şubat 2015 - 8:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siirt’te, “suç ve suçluyu övmek” iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Reşit Teymur’un da bulunduğu 3 kişi serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Teymur ve HDP’li Mehmet K. ve Maşallah E. Siirt Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. 

Burada serbest bırakılanlar adına açıklama yapan Teymur, akşam saatlerinde Öcalana Özgürlük imza kampanyası kapsamında çalışma yürüttükleri sırada polis tarafından gözaltına alındıklarını söyledi. 

Kampanaya çalışmaların devam edeceğini belirten Teymur, imza kampanyasının 15 şubat tarihine kadar devam edeceğini kaydetti. 

“Öcalan’a özgürlük” imza kampanyasını yürüten ve Teymur ve HDP’li Mehmet K. ve Maşallah E., akşam saatlerinde örgüt propagandası yapmak ve suçluyu övmek iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

DSC_6329-vert

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.