BIST 100
10.576,45 -1,97%
DOLAR
42,2264 -0,02%
EURO
48,9924 0,37%
GRAM ALTIN
5.576,54 -0,12%
FAİZ
40,04 0,68%
GÜMÜŞ GRAM
68,59 0,01%
BITCOIN
103.526,00 -1,97%
GBP/TRY
55,6555 0,01%
EUR/USD
1,1596 0,34%
BRENT
64,95 1,39%
ÇEYREK ALTIN
9.117,65 -0,12%
Siirt Kapalı
Siirt hava durumu
16 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • EĞİTİM
  • 3. SİİRT KİTAP FUARI, YAZARLAR, OKURLAR VE YAYINEVLERİNİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

3. SİİRT KİTAP FUARI, YAZARLAR, OKURLAR VE YAYINEVLERİNİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Siirt Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 3. Siirt Kitap Fuarı, yazarlar, okurlar ve yayınevlerini buluşturmaya devam ediyor.

Reklam
KAPAKKKK  Kitap Fuarıı (19)
Reklam

“3. Siirt Kitap Fuarı” üçüncü gününde de kitapseverlerin ilgisi artarak devam etti.

Her yaştan Kitapseverlerin ziyaret ettiği fuarda, Kitapseverler, kitapları inceleyerek, satın aldılar. yazarların söyleyişi programlarına katılarak, kitaplarını yazarlara imzalattılar.

Kitap Fuarının üçüncü gününde sırasıyla Yazarlar; Serkan Şengül, İ. Gürkan Çelebi, Senai Demirci ve İ. Süreyya Sırma birer söyleşi gerçekleştirerek, okuyucularla buluştu.

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleyişi programlarının sonunda, Kitapseverler, satın aldıkları kitapları, Yazarlara imzalattılar.

Her gün fuarı ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz,  hem kitap satın alıyor, hem de yazarlar ve ziyaretçiler ile görüşme imkânı buluyor.

Kültür Şehir Siirt ilimizde, kültür sanat ve tanıtım çalışmalarının önemli bir ivme kazandığını belirten Vali Tutulmaz, Kitap Fuarına her yaştan vatandaşların ziyaret ettiğini belirtti.

Fuara katılan Çocuklara hediye çeki dağıtarak, bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Vali Tutulmaz, vatandaşların fuara olan ilgisinden büyük bir memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

3.Siirt Kitap Fuarı, 3 Nisan 2016 Pazar günü sona erecek.

KAPAKKKK  Kitap Fuarıı (19)-vert-vert-vert

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?