Moderatörlüğünü Ayhan Mergen’in yaptığı sohbet özel programında canlı yayına katılan Başkan Vekili Taşkın yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kayyum olarak atandığı17 Kasım 2016 tarihinden beri Belediyenin mali ve hizmet noktasındaki çalışmalarından söz eden Taşkın, zor bir süreç geçirdiklerini aktardı. Soru cevap şeklinde geçen sohbet özel programında icraatlarını anlatan Taşkın, görevindeki ilk izlenimlerinin, Siirt Belediyesinde kurumsal yapısı kimliğinin bozulduğunu, birimler arası koordinasyon bozukluluğunun ciddi bir boyutta olduğunu, mali kaynaklarının düzgün kullanılmadığını söyledi.
Diğer konuların konuşulduğu programda Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt’te çok sayıda projelerin hayata geçirileceğini söyledi.