BIST 100
14.442,56 0,92%
DOLAR
45,1497 -0,08%
EURO
53,0033 -0,06%
GRAM ALTIN
6.722,86 0,10%
FAİZ
41,22 0,76%
GÜMÜŞ GRAM
107,62 0,39%
BITCOIN
76.296,00 -0,22%
GBP/TRY
61,4960 -0,05%
EUR/USD
1,1731 0,00%
BRENT
110,40 -0,04%
ÇEYREK ALTIN
10.991,88 0,10%
Siirt Açık
Siirt hava durumu
12 °
Reklam

Dicle Elektrik İSG Uzmanları ve Yetkilileri Sahada

İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) konusunda çalışmalarını EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) talimatları doğrultusunda yürüten Dicle Elektrik Dağıtım, bu konuda bir otokontrol sistemi oluşturdu.

Reklam
thumbnail_DSC_0587
Reklam

Kısa süre önce de ‘WhatshAppİSG Şikayet Hattı’ kuran enerji şirketi, verilen eğitimlerin sahada uygulanıp uygulanmadığını uzmanlar ve yöneticileri aracılığı ile sürekli takip ediyor. İSG uzmanları ile yöneticiler, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle de çalışanları sahada ziyaret ederek hem denetim yaptı, hem çalışanlara moral verdiler.

Siirt Dicle Elektrik Dağıtım Personelini Sahada Ziyaret etti..

Dicle Elektrik Dağıtım Siirt İl Müdürü Naci Obut, sistem işletme yöneticisi Raci Nar, İSG uzmanı Metin Atak, şehir şebeke sorumlusu Sabahattin Yıldız ve kırsal şebeke Sorumlusu Şerafettin Bingöl, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle sahadaki çalışanları ziyaret ettiler.

Çalışan işçilerle sohbet eden İl Müdürü Obut, şirketin iş sağlığı ve güvenliği konusuna büyük önem verdiğini belirterek, ‘’Yaptığımız iş oldukça tehlikeli. Bunun için öncelikle iş sağlığı ve güvenliği için verilen malzemelerin kullanılması şarttır. Şirket olarak sizlerin güvenliği noktasında yanındayız. Biz hiç bir çalışanımızın iş kazası geçirmesini istemiyoruz. Bunun için de işlerimizi daha dikkatli ve sorunsuz halletmek durumundayız. Kurallara uymak zorundayız. Çünkü her çalışanımız bizim için önemlidir.’’dedi.

 

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?