Dilencilerle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor « Siirt'te Net

SON DAKİKA

escort bayan

Siirt’ten Elazığ’a!

SİİRT HABERLERİ

Dilencilerle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Bu haber 08 Temmuz 2017 - 7:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşın duygularını istismar ederek haksız kazanç elde eden dilencilerle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların duygularını sömürerek, maddi menfaat elde eden dilencilere karşı operasyon düzenledi. Kent merkezinin işlek noktalarında ve özellikle camilerde kucaklarında çocuklarıyla dilenen çok sayıda dilenci, Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

Siirt’in işlek caddelerinde denetim yapan ekipler, dilencileri birer birer topladı. Yakalanan dilenciler yanlarındaki çocuklarla birlikte Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne götürüldü. Dilencilerle mücadele çalışmalarında küçük yaştaki çocukları kullanarak vatandaşların manevi duygularını sömüren dilencilerin Suriyeli uyruklu ve kadın olması dikkat çekti.

Vatandaşların sokakta daha rahat ve huzurlu dolaşmaları için dilencilere yönelik operasyonların devam edeceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.