BIST 100
13.284,42 -1,67%
DOLAR
48,7779 0,09%
EURO
56,0574 0,03%
GRAM ALTIN
6.865,89 0,94%
BITCOIN
81.485,00 0,48%
FAİZ
40,11 -1,23%
GÜMÜŞ GRAM
103,93 1,69%
GBP/TRY
65,3752 0,21%
EUR/USD
1,1486 0,09%
BRENT PETROL
99,75 -0,86%
ÇEYREK ALTIN
11.225,72 0,94%
Siirt Açık
Siirt hava durumu
24 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • Genel
  • DR .ASLAN HASTANEDE YENİ BRANŞLARDA DOKTORLAR GÖREV BAŞLADI

DR .ASLAN HASTANEDE YENİ BRANŞLARDA DOKTORLAR GÖREV BAŞLADI

Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran Siirt Devlet Hastanesi vatandaşların yoğun ilgisine maruz kalıyor ve takdir topluyor. Hastanede değişik branşlarda yeni uzmanlar da göreve başladı

Reklam
Siirt Sağlık Müdürü Serkan Aslanzzzz
Reklam

Hastane baştabibi  Kardiyolog  Dr. Muzaffer Aslan, hastanenin bölge illerindeki hastaneler arasında hizmet kalitesi ile önlerde bulunduğunu ve bu hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarılara çektiklerini söyledi.

Hastanelerinde temel prensibin önce hastanın şifa bulması olduğunu belirten Dr. Aslan,  bu nedenle en son teknolojiye ait tıbbı alet ve cihazlarla hastaneyi donattıklarını ifade etti. Güçlü ve bilgi açısından donanımlı  geniş bir uzman kadrosuna sahip olduklarını belirten Dr.Aslan “ Tıbbı bilgi ve maharet açısından çok donanımlı ve fedakarca çalışan geniş bir uzman kadrosuna sahibiz. Bununla beraber  tıbbı teknolojiyi takip ederek  en son teknolojiye sahip araç ve cihazları satın alarak hastalarımızın hizmetinde kullanıyoruz. Hastanemizde bulunan bir çok tıbbı cihaz ve makine ancak tıp fakültelerinin araştırma  hastanelerinde bulunabiliyor. Bu çabalar hastanemizi bölge illerindeki hastaneler arasında hizmet kalitesi açısından ön sıralara çıkardı. Hiçbir ticari kaygı taşımadan yalnızca hastalarımızın en seri ve en iyi bir şekilde tedavilerini sağlamak tek amacımızdır. Bu nedenlerden dolayı hastanemizin iş yükü her geçen gün artmaktadır. İlimizden diğer illere hasta sevkleri neredeyse son erme noktasına gelirken, il dışından gelen hasta sayımızda her gün de artmaktadır. ” Dedi.

Dr.Aslan bölgede çok az uzman doktor  bulunan branşlar olan endokrinoloji gastroentereloji ve nefroloji dallarında uzmanların gelip göreve başladıklarını  belirtti.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?