İlk iki günü turizm Firmaları yetkililerine açık olan fuar, son iki gün halka açılacak.
Siirt in bütün değerlerini yansıtacak şekilde dizayn edilen Siirt standı büyük ilgi görüyor.
İstanbul Sirtliler vakfı ve Kocaeli vakfı üyeleri ile İstanbul’un değişik semtlerinde ikamet eden Siirt’li vatandaşlar standı ziyaret ettiler.
Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Kültür ve Turizm Il Müdürü Remzi Uslu ev sahipliğinde Standı ziyaret eden misafirler karşılandı.
Vali Yardımcısı Taşkın yaptığı açıklamada, Siirt’i doğa ve kültürel değerleri ile en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek,” bu yıl 20. Düzenlenen Emitt Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilimizin tanıtımına yönelik açtığımız stantta ilimizi en güzel şekilde tanıtıyoruz. Say’ın Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın himaye ve destekleri ile açtığımız stantta Siirt’in inanç turizmi potansiyelini, doğal güzelliklerini ve marka ürünlerini gelen ziyaretçilere tanıtıyoruz.” diye konuştu.
Emitt fuarı, 31 Ocak Pazar günü sona erecek.