


Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanı Necmettin Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutladı.
Çiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla vakıf merkezinde gazeteciler onuruna yemek programı düzenledi. Gazetecilerin zor şartlar altında kutsal bir görevi ifa ettiğini anlatan Çiçek, "Halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.
Vakfın çalışmaları hakkında bilgi veren Çiçek, ilimizde yutlarının olmadığından dolayı 10 evde 4 kız-6 erkek evi olmak üzere toplam 63 kişiye ücretsiz barınma imkanın yanı sıra ücretsiz yemek verildiğini, 17 öğrenciye 5 yıl boyunca 200 TL burs verdiklerini, eğitim öğretimin başladığı dönemde de 550 TL eğitim yardımı yaptıklarını söyledi. İmam hatip okullarıunda okuyan 1000 öğrenciye ajanda dağıtarak ajanda yazı yazma yarışması başlattıkarını, sene sonunda en iyi ajanda da yazı yazan 10 öğrenciyi ödüllendireceklerini ve 60 öğrenciyi Çanakkale gezisine göndereceklerini belirten Çiçek, ekip ruhuyla çalıştıklarını yaptıkları hizmetin Allah rızası için olduğunu ve gün geçtikçe büyüdüklerini ifade etti. Çiçek, Ensar Vakfının ilimizde ki hedefleri arasında bir yurt binası ile Gençlik merkezi açmak olduğunu ve bunun için çalışmalara başladıklarını belirtti.
Program sonunda Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanı Necmettin Çiçek daha sonra programa katılan gazetecilere hediye takdim etti.

