


Siirt Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Siirt'te Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde bulunan engelli vatandaşları ziyaret ederek çeşitli hediyeler veridi.
Siirt çeşitli etkinlikler düzenleyen Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Oğuz, daha sonra Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engellileri ziyaret ettiklerini belirterek, "Bizler Genç Fenerbahçe taraftarları olarak sürekli sosyal alanda faaliyet göstermekteyiz. Siirt’te birçok etkinlik düzenledik. Bunların başında yardıma muhtaç öğrencilere topladığımız yardımları dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Son olarak ise rehabilitasyon merkezinde bulunan engelli ağabeylerimizi ve ablalarımızı ziyarete geldik. Onlarla birlik bir gün geçirme imkanı bulduk ve kendilerine çeşitli hediyeler verdik.
Fenerbahçeliler Derneği olarak kendilerini önemsiyoruz ve onların da bizim yaşamlarımızda çok önemi olduğunu biliyoruz. Bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz" dedi.


