BIST 100
12.964,23 -2,41%
DOLAR
48,7991 0,04%
EURO
56,0540 -0,01%
GRAM ALTIN
6.813,82 -0,76%
BITCOIN
84.667,00 4,42%
FAİZ
40,11 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
103,61 -0,30%
GBP/TRY
65,3504 -0,04%
EUR/USD
1,1478 -0,07%
BRENT PETROL
98,14 -1,60%
ÇEYREK ALTIN
11.141,92 -0,75%
Siirt Parçalı Bulutlu
Siirt hava durumu
30 °
Reklam

Kaçak Su İle Mücadele

Siirt Belediyesi Siski Müdürlüğü, çağdaş belediyecilik hizmeti anlayışı ile abonelerinden gelen şikâyet, sorun ve taleplerine “ALO 185” ile kısa sürede yanıt vererek, çözüme kavuşturuyor.

Reklam
thumbnail_IMG_1192
Reklam

Siirt’te kurak geçen yaz mevsimi nedeniyle meydana gelen su sorununun fazla yaşanmaması için Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ) kaçak su ekipleri, sahada yaptıkları çalışmalarda şehir içme suyunu kaçak yollarla kullanan art niyetli kişilere göz açtırmıyor. Yapılan kontrollerde zaman zaman içme su ile tarlaların, bağ ve bahçelerin bile sulandığı tespit edildiği belirtildi.

Siirt Belediyesi Siski Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışan ekiplerin, kaçak su ile mücadeleye devam ettiği ve vatandaşlardan gelen ihbarların anında değerlendirildiği kaydedilerek şu bilgiler aktarıldı: “Halka tavziatı yapılmakta olan su kaynaklarının ıslahı ve şehre kesintisiz suyun verilmesi amacıyla; kaçak kayıp oranını ve kullanımı önleme hizmetleri çerçevesinde kurum bünyesinde yeterli personel ve donanım tedarik edilerek kaçak kayıp testip ve önleme ekipleri oluşturulmuştur. Şehir içinde takip ve tespitlere başlanmış olup, çalışmalara sonuç alınıncaya kadar sürekli ve kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Vatandaşlarımızın çevresinde kaçak su kullanan duyarlı vatandaşlarımızın, kaçak su kullanan kişileri Belediyemiz 185 No’lu telefonunu arayarak veya Siski Müdürlüğüne Şikayetlerini yapmaları önemle destek sağlayacaktır.

Bu bir insani görevdir. Lütfen Kaçak su kullanmayalım, kullandırtmayalım ve kullananları ihbar edelim. Çünkü su hayattır, su gelecektir ve geleceğimizin elinden hep birlikte tutalım.

 

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?