


Bu amaçla hazırlanan plaket düzenlenen törenle Okul Müdürü İdris Yolbaş tarafından Mizbah Yılmaza verildi
Okulun yaptığı çalışmalarda elde edilen başarının velilerin desteği sayesinde sağlandığını belirten Yolbaş bu nedenle bütün velilere ve okul aile birliği yönetiminde görev alanlara teşekkür etti.
Okul Aile Birliğinin desteğinin sağlanmasında mevcut başkanı Misbah Yılmazın çok büyük katkısı bulunduğunu belirten Yolbaş “Misbah Yılmaz okul aile birliğinde başkan olarak görev yaptığı günden bu yana, okul olarak kendimizi çok şanslı ediyoruz. Çünkü onunla birlikte okul – veli işbirliği doruğa çıktı. Bununla beraber kamu oyununda desteğini de sağladık. Bu sayede okulumuzda eğitim ve öğretimin kalitesi her geçen artarken, aynı zamanda sosyal çalışmalar daha da arttı ve kamu oyunda ses getirecek hale geldi. Bizde okul yönetimi olarak bir jest yapmak istedik ve Sayın Yılmazın onursal başkan olarak seçilmesi için okul aile birliği yönetimine başvurduk. Bu başvurumuz oy birliği ile kabul edildi ve Sayın Yılmaz onursal başkanlığa seçildi. Kendisini kutuluyor ve desteklerinin devamını beklediğimizi belirtiyorum.” Dedi.
Zübeyde Hanım Anadolu Teknik Meslek Lisesi Onursal Başkanı Misbah Yılmaz yaptığı açıklamada; Bana bu görevi layık gören çalışkanlığıyla dürüstlüğüyle tanılan okul müdürü İdris Yolbaş’a ve yönetimine çok teşekkür ederim. Van olduğum müddetçe yinede okula hizmet vermeye hazırım dedi.

