


Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy makamında ziyaret ederek, ilimizle ilgili yapılacak çalışmaların son durumunu ele alan Ören, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’dan Aydınlar (Tillo) caddesindeki Vakıflar İş Hanının yıkılarak yeniden modern bir İş hanı ve otopark yapılması için destek istediği, Ersoy’da projeye tam destek vererek projenin Siirt'e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
AK Parti Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı:
Siirtli Hemşehrilerimize Kentsel Dönüşüm, Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi & Siirt Kültür Evi Projesi Ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Camii Projesinden sonra 4.Müjdemiz
"SİİRT’imizin Çehresini Değiştirecek Bir Diğer Projemiz “
Uzun yıllardır hemşehrilerimizin heyecanla beklediği Aydınlar (Tillo) caddesindeki Vakıflar İş Hanı daha modern bir şekilde hayat buluyor.
Siirt’in merkezi konumundaki aydınlar caddesinde yıllardır atıl durumda olan eski iş hanı yerine;
Kapalı Alanı 55.000 m2
10 Katlı Ofis
2 Katlı İş Merkezi
Kullanılacak Alanın %70‘i Yeşil Alan
400 Araç Kapasiteli Otopark
İş yeri sayısının az olduğu göz önünde bulundurularak İş yeri sayısının arttırılması ve bu sayede istihdamın artması
Proje çizimi, takdim, imar planı ve bütçe onayı gibi onlarca safhadan geçen, normal şartlarda kısım kısım açıklamayı planladığımız fakat şu zor günlerde hemşehrilerimizi müjdelendirme ve bir nebze dahi olsa sevindirme namına ardı ardına açıkladığımız proje zincirine devam ediyoruz.

