


Cuma namazı çıkışı Güres Caddesi üzerinde Sancaklar Ortaokulu önünde yapılan aşure dağıtımında konuşan Emniyet Müdürü Özkan, amacın Emniyet Teşkilatı ile vatandaş arasında var olan kaynaşmayı geliştirmek ve pekiştirmek olduğunu söyledi.
Muharrem ayının önemli bir ay olduğunu belirten Özkan “Muharrem ayı nedeniyle geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımını yapıyoruz. Polis evimiz tarafından hazırlanan aşureyi vatandaşlarımızla birlikte yiyeceğiz. Amacımız vatandaşla kaynaşmak. Aramızda var olan o kaynaşmayı ve muhabbeti pekiştirmektir. Siirt’te vatandaşımızın teşkilatımıza olan sevgi ve desteği çok memnuniyet verici bir düzeydedir. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.
İl Müftüsü Faruk Arvasın okuduğu duanın ardından dağıtım işlemi tamamlandı. Emniyet üst düzey yöneticilerinin katıldığı aşure dağıtımının ardından Emniyet Müdürü Özkan ve beraberindekiler Güres Caddesindeki bazı esnafları ziyaret etti ve bir çay evinde oturarak vatandaşlarla sohbet ettiler.


