BIST 100
12.387,38 0,01%
DOLAR
43,1689 0,03%
EURO
50,3109 0,07%
GRAM ALTIN
6.433,61 1,10%
FAİZ
36,94 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
125,32 4,18%
BITCOIN
94.839,00 0,81%
GBP/TRY
58,0698 0,19%
EUR/USD
1,1648 0,05%
BRENT
65,12 -0,53%
ÇEYREK ALTIN
10.519,01 1,10%
Siirt Kar Yağışlı
Siirt hava durumu
2 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • EĞİTİM
  • SİİRT’TE “KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI” KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

SİİRT’TE “KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ EYLEM PLANI” KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

“Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı” kapsamında oluşturulan karayolu trafik güvenliği eylem planı koordinasyon kurulu toplantısı Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın ‘ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Reklam
Trafik Eylem Plan¦- (1)
Reklam

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın’ın yanı sıra kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda, Trafik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumda eylem planın tüm yönleri masaya yatırıldı.

Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın burada yaptığı konuşmada; Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın talimatları doğrultusunda, İlimizde yaşanan Trafik sorunlarına çözüm üretme ve trafik kazalarının önlenmesine ilişkin kararları görüşmek için toplandıklarını ifade ederek, “Trafik kazalarını azaltmak, katılımcı kuruluşların katkı ve destekleriyle yeni tedbirler alınmasını sağlamak amacıyla Trafik eylem planında sorumlu kuruluşların daha etkin rol almasını sağlayacak tedbirlerin eylem planında yer alacağını” belitti.

Toplantıda; trafik güvenliğine yönelik Siirt’te yapılan denetim, eğitim faaliyetleri, kaza istatistikleri, trafikte sürücülerin en önemli kaza nedenlerinden olan aşırı hız, alkollü araç kullanma, kavşaklarda geçiş önceliğine uymama ve seyir halinde cep telefonu ile görüşme ihlallerini yapmamaları, alınan tüm tedbirlere rağmen oluşan trafik kazalarında ölüm ve yaralanmaları en aza indiren emniyet kemeri takma ile kask kullanma alışkanlığının vatandaşlar tarafından benimsenmesinin önemine vurgu yapıldı.

Toplantı soru-cevap ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Trafik Eylem Plan¦- (1)-vert

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?