SİİRT’TE ‘SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI’ YAPILDI « Siirt'te Net

SON DAKİKA

escort bayan

Siirt’ten Elazığ’a!

SİİRT HABERLERİ

SİİRT’TE ‘SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI’ YAPILDI

Bu haber 26 Şubat 2017 - 11:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için alınacak tedbirlerle ilgili, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum için alınacak güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu, ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’na başkanlık etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, ‘Vatandaşların özgür iradeleriyle, emniyetli bir şekilde sandığa gitmeleri için gerekli güvenlik önlemleri ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi için, Valiliğimiz koordinesinde güvenlik güçlerince her türlü tedbirin alınacağını’ söyledi.

Vali Tutulmaz, ”Referandum sürecinde kamu düzenini ve esenliğini bozmaya yönelik hiçbir hukuk dışı eyleme asla izin verilmeyeceğini’ sözlerine ekledi.

Toplantıda, 16 Nisan günü gerçekleştirilecek olan anayasa değişikliği referandumu oylama öncesinde, oylama sırasında ve oylama sonrasında alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Toplantıya; Garnizon Komutanı Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Seçim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl ve İlçe Emniyet Müdürleri/Amirleri İlçe Seçim Kurulu Başkanları, İl ve İlçe jandarma Komutanları ve diğer ilgililer katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.