BIST 100
12.969,34 -2,13%
DOLAR
48,8550 0,05%
EURO
55,6683 0,08%
GRAM ALTIN
6.715,70 -0,22%
BITCOIN
83.907,00 -0,38%
FAİZ
40,06 0,96%
GÜMÜŞ GRAM
99,61 -1,59%
GBP/TRY
64,7383 0,06%
EUR/USD
1,1370 -0,11%
BRENT PETROL
100,23 1,40%
ÇEYREK ALTIN
10.979,58 -0,22%
Siirt Parçalı Az Bulutlu
Siirt hava durumu
31 °
Reklam

SİİRT’TE ŞEHİT ANNELERİ, ANNELER GÜNÜNDE UNUTULMADI

Siirt Valiliği Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanlığı, ’Anneler Günü’ dolayısıyla il merkezinde ve köylerde şehit annelerini ve şehit eşlerini ziyaret etti.

Reklam
sehit aileleri (1)
Reklam

Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Dernekler Federasyon Başkanı Kazım Ensarioğlu ve diğer yetkililer, bölücü terör örgütüne karşı kahramanca mücadele ederek vatan uğruna şehit olan Mehmetçikler ile Güvenlik Korucuları ailelerini ziyaret ederek, Anneler Günü‘nde yalnız bırakmadı.

Ziyaret ettiği ailelere, Anneler günü anısına çiçek ve karanfil sunan ve Anneler gününü kutlayan Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ve beraberindekiler, ailelerle bir süre görüşerek, dert ve sıkıntılarını dinledi. Beraberlerinde getirdikleri çeşitli hediyeleri takdim ettiler.

Ziyarettin ilk durağı Siirt Merkeze bağlı Pınarca köyünde 21.09.2016 tarihinde Eruh Akmeşe Köyü kırsalında terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Evren Kundaracıoğlu’nun ailesine yapıldı.

Burada Şehit annesine karanfil vererek, anneler gününü kutlayan Vali yardımcısı Bünyamin Kuş, aileyle sohbet etti. Sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ve beraberindeki heyet daha sonra, çeşitli tarihlerde şehit olan ve ilimizde ikamet eden Nizam Bulut, Abdussamet Bardak, Osman Bulut ve Davut İlbaş’ın ailelerini ziyaret etti.

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Vali yardımcısı Bünyamin Kuş, “Şehit ailelerini ziyaret ederek, bu anlamlı günde azda olsa ailelerimizin acılarını paylaşmaya çalıştık. Tüm aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum.” dedi.

Ziyaretler sırasında, duygusal anlar yaşandı.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?