VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA VE EŞİ NURTEN KIZILKAYA MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU « Siirt'te Net

SON DAKİKA

VALİ DR. KEMAL KIZILKAYA VE EŞİ NURTEN KIZILKAYA MİNİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Bu haber 22 Kasım 2024 - 11:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siirt Valisi Sayın Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, ‘Emine Erdoğan Anaokulu’nu ziyaret etti

Ziyaret sırasında minik öğrencilerle bir araya gelen Vali Kızılkaya, çocuklarla keyifli sohbetler etti ve ‘Resim Atölyesi’ etkinliğine katılarak onların heyecanına ortak oldu. Öğretmenlerle yapılan görüşmelerde ise çözüm odaklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Vali Kızılkaya, eğitimin toplumsal gelişimdeki önemine vurgu yaparak, “eğitime verdiğimiz destekle çocuklarımızın gelişimini güçlendirmeye ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.