


İlk olarak şehitliğe giden Vali Bektaşoğlu, burada incelemelerde bulundu ve şehitlik hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Afetevler Mahallesinde yapım inşaatı devam eden Hacı Süleyman Öztatlı Camii, Taziye Evi ve Kuran Kursu' inşaatına geçen Vali Hacıbektaşoğlu yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Buradan Devlet Hastanesinin 400 yataklı ek inşaatının yapılacağı alana geçen Hacıbektaşoğlu buradada incelemelerde bulundu ve Sağlık Müdürü Dr.Erol Emre Ömürden bilgi aldı
İncelemelerini Afetevleri Mahallesinde yapımı planlanan spor tesisleri ve çevre yoluna bağlanacak yeni yolun etüt ve proje çalışmalarını yerinde inceleyerek sürdüren Hacıbektaşoğlu inşaatı devam eden mezbahana inşaatı ve canlı hayvan pazarını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Mezbahana inşaatının bir an önce tamamlanmasını isteyen Vali Bektaşoğlu, mezbahanenin hizmete girmesi ile birlikte hayvan kesim fiyatlarının kasapları zora sokmayacak makul bir fiyat olarak belirlenmesini istedi.
Kendi hazırladıkları voleybol sahasında oynayan çocukların yarına giden Hacıbektaşoğlu sohbet etti ve onlarla beraber bir süre oynadı. Hacıbektaşoğlu Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlunun selamlarını iletti ve bu alanda yeni bir voleybol sahasını yapacaklarını söyledi.
Millet Bahçesi haline getirilecek olan eski devlet hastanesi alanında incelemelerde bulundu ve burada devam eden sondaj çalışmaları hakkında Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Raci Bülbülden bilgi aldı.
İncelemelerinde Vali Hacıbektaşoğluna il özel idare genel sekreteri Hıfzullah Canpolat ile teknik ekibi eşlik etti.
Siirt Millet Bahçesine Kavuşuyor.
Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eski Siirt Devlet Hastanesine ait 14,5 dönüm arsa üzerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılması planlanan Millet Bahçesi lanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
Alanda yapılan zemin etüt çalışmalarını inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra mahalledeki çocuklara oyuncak dağıtarak, sevinçlerine ortak oldu.




















