BIST 100
13.872,25 -0,67%
DOLAR
45,9712 0,02%
EURO
53,4525 0,21%
GRAM ALTIN
6.619,87 1,00%
FAİZ
43,30 -0,35%
GÜMÜŞ GRAM
109,46 1,77%
BITCOIN
63.209,00 -2,63%
GBP/TRY
61,8621 0,22%
EUR/USD
1,1611 0,12%
BRENT
95,34 -2,53%
ÇEYREK ALTIN
10.823,48 1,00%
Siirt Açık
Siirt hava durumu
21 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • Siirt Valiliği
  • 2. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI, VALİ HACIBEKTAŞOĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

2. DÖNEM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI, VALİ HACIBEKTAŞOĞLU BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Üçer aylık dönemler halinde gerçekleştirilen, kamu kurum-kuruluşlarınca yürütülen ve planlanan yatırımların değerlendirildiği, 2023 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Reklam
Siirt Valiliği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, yatırımcı kuruluşlarının bölge müdürleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kurum amirleri katıldı. Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; ilde yürütülen yatırımlar ele alınarak, 2023 yılı içinde yapılacak yatırımlar ve projeler ile ilgili genel bir değerlendirme yapıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, toplantının açılışında yaptığı değerlendirmede; ilimize tahsis edilen ödeneklerin hızlı, etkin ve rasyonel bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade etti. Kurum ve Kuruluşların mevsim şartlarının düzeldiği bu aylarda çalışmaların hızlandırılması gerektiğini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlimiz genelinde 2023 Nisan ayı itibariyle 180 proje üzerinde çalışmalar yapılmıştır. Söz konusu projelere ayrılan ödenek miktarı 2 Milyar 692 Milyon 671 Bin TL olup, 611 Milyon 857 Bin TL harcama yapılmıştır. Projelerin dönem nakdi gerçekleşmeleri %23 olmuştur. 180 projeden 10’u tamamlanmış, 113’ü devam etmekte, 32’si ihale aşamasında ve 25 projeye de çeşitli nedenlerden dolayı henüz başlanamamıştır. 2023 yılı yatırımlarının ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. ” Daha sonra yatırımcı kuruluş müdürlerine tek tek söz veren Vali Hacıbektaşoğlıu, koordinasyonu gerektiren hususların not alınmasını istedi. Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Kentsel Dönüşüm projesinin hızlı bir şekilde kamulaştırma çalışmalarının sonuçlandırılması için ilgili birimlere talimat verdi. Bazı yatırımcı kurumları da iş ve işlemlerin daha hızlı, verimli ve etkin bir şekilde yapılması yönünde uyardı. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yatırımcı kurumların çalışmaları ve projeleri hakkında yaptıkları sunumlar ile devam etti.
Reklam

Üçer aylık dönemler halinde gerçekleştirilen, kamu kurum-kuruluşlarınca yürütülen ve planlanan yatırımların değerlendirildiği, 2023 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Reklam

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?