BIST 100
14.442,56 0,92%
DOLAR
45,1812 -0,01%
EURO
53,2051 0,32%
GRAM ALTIN
6.703,28 -0,19%
FAİZ
41,22 0,76%
GÜMÜŞ GRAM
109,52 2,16%
BITCOIN
78.444,00 0,74%
GBP/TRY
61,4110 -0,19%
EUR/USD
1,1721 -0,09%
BRENT
108,17 -2,02%
ÇEYREK ALTIN
10.959,86 -0,19%
Siirt Kapalı
Siirt hava durumu
16 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan: Siirt Belediyesinin Tek İcraatı Emekçilere Mobbing Uygulamalar Olmuştur

AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan: Siirt Belediyesinin Tek İcraatı Emekçilere Mobbing Uygulamalar Olmuştur

AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, seçimlerin ardından Dem Partili Siirt Belediyesinin tek icraatının emekçilere mobbing uygulamaların yapıldığını açıkladı.

Reklam
d303207d-f6c8-441f-9e1b-284ffe99f9af
Reklam

Özturan, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Dem’li Siirt Belediyesinin ilk günden bugüne kadar tek icraatı asli vazifesi olan Belediyecelik hizmetlerini gerçekleştirmek yerine onlarca emekçi kardeşimizi işlevsiz ve verimsiz hale getiren mobbing uygulamalar olmuştur.

Belediyede emekçi kardeşlerimizin bir kısmı, ehliyet ve liyakatlarına bakılmaksızın temizlik işleri müdürlüğü ve farklı birimlerde görevlendirilmiştir.

Dem’li belediyelerde çalışma hayatını düzenleyici, işçi ve işveren ilişkilerinde çalışma barışının sağlanmasını kolaylaştırıcı adımlar yerine; yasa, kanunlar ve evrensel insan hakları çiğnenerek zulüm dönemi başlamıştır. Söz konusu Dem’li Belediyelerde emekçi kardeşlerimize yapılan baskı ve hukuksuzluklara karşı gerekli adımları atacağız.

İş yeri değiştirme, mobbing, onur kırıcı davranışlar, ayrımcılık ve ötekileştirme çabalarına karşı; emekçi kardeşlerimizle hukuki mücadele başlatacağız.

İlimizde mağdur ve mazlum olmuş bütün belediye çalışanlarının ve emekçilerinin yanında duracağız. İşçilerimize ve emekçilerimize yönelik baskı, tehdit ve yıldırmalar son bulana kadar haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.

Dem’li Belediyelere çağrımız hizmet anlayışından uzak davranışlara son vermesi, emekçi kardeşlerimizin haklarına riayet ederek asli görevleri olan Siirt’imize Belediyecilik hizmetini yerine getirmesidir.

Kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Av.Bahri Caner ÖZTURAN
AK Parti Siirt İl Başkanı"

 

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?