Cazibe merkezleri uygulamasından hizmet verdikleri bölge illerinin daha çok yararlanabilmesi için iki ay öncesinden çalışmalara başladıklarını belirterek bu amaçla 16 ili ziyaret ederek, toplantılar düzenlediklerini söyledi.
Bu programın doğu illeri ile batı illeri arasında doğu illeri lehine pozitif ayırımcılık içerdiğini belirten Altındağ bölgenin bundan yararlanması gerektiğini söyledi. Yaptıkları çalışmaların olumlu sonuç verdiğini belirten Altındağ “Çok güzel dönüşler oldu. Siirt için 2 katrilyon tutarında 53 adet başvuru oldu. Siirt’te inşaat, gıda, ve medikal alanlar başta olmak üzere çok güzel yatırımlar için başvurular var. Biz ajans olarak bütün yatırımcılar için bir bilgi bankası bir danışman olmak istiyoruz.Bu proje 10 yıl sürecek bir proje. Gelecek yıllarda da devam edecek.Bu başvurular arasında hak eden projeler desteklenecek.”
Toplum olarak sürekli bu konuyu canlı tutmak gerektiğini belirten Altındağ basının çok önemli bir görev üstlenebileceğini sözlerine ekledi.