Siirt Aile Destek Merkezi’nde (ADEM), anlamlı bir etkinlik olan aşure günü düzenlendi. « Siirt'te Net

SON DAKİKA

Optikte Efsane Geri Döndü

SİİRT HABERLERİ

Siirt Aile Destek Merkezi’nde (ADEM), anlamlı bir etkinlik olan aşure günü düzenlendi.

Bu haber 29 Temmuz 2023 - 10:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ulus Mahallesi’nde bulunan ADEM Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ömer Faruk Ergün, Ticaret İl Müdürü Ramazan Bozkurt, Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, Aile Destek Merkezi Koordinatörü Nurten Temiz, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğe katılan Vali eşi Güney Hacıbektaşoğlu, ADEM kursiyerleri ile bir süre sohbet ederek, destek merkezlerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından misafirlere aşure dağıtan Güney Hacıbektaşoğlu, “Kardeşlik ve paylaşmanın simgesi olan Aşure Günü ve Muharrem Ayı’nın ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara ve berekete vesile olmasını diliyoruz.” dedi.

Etkinlik, aşurelerin dağıtılmasının ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.