Siirt’te Çinicilik Kursu Açıldı « Siirt'te Net

SON DAKİKA

Siirt’te Çinicilik Kursu Açıldı

Bu haber 27 Aralık 2014 - 11:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siirt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce kadınlara yönelik çinicilik ve çini süsleme kurslarının açıldığını bildirdi.

Kurs eğitmeni Zeynep Bilek, yaptığı açıklamada, kursların Siirt Gençlik Merkezi’nin işbirliğiyle gerçekleştirildiğini belirterek, kadınların açılan kurslara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Kurslara katılan kadınların boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirdiğini ifade eden Bilek, “Çinicilikle ilgili farklı saatlerde açılan kurslara bayanlar yoğun ilgi gösteriyor. Hem yeni şeyler öğreniyor, hem de güzel vakit geçiriyorlar. Kurslarımız sonunda başarılı olan kursiyerlerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.