


İlk üç dereceye giren sporculara Madalyaları törenle verildi.
Siirt Gençlik Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Vali Mustafa Tutulmaz, Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayarak, final maçını izledi.
Satranç turnuvasına katılan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz, Gençlerimizi, Gençlik merkezi bünyesinde, kültür, sanat ve spor alanında yapılan faaliyetlere katılmalarını hedefliyoruz.” dedi.
Satranç İl Temsilcisi Serdar Yeşil, "Amacımız Satranç branşını, Siirt il genelinde yaygınlaştırmaktır." dedi.
Turnuva sonunda, kazanan sporculara madalyaları Vali Tutulmaz tarafından düzenlenen törenle teslim edildi.
Yapılan Turnuvada birinciliği, Cihan Kılıç, ikinciliği, Orhan çelebi üçüncülüğü de Murat Veysi İlçin kazandı.
Dereceye giren sporcular Antalaya’da yapılacak olan Türkiye Satranç şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
VALİ TUTULMAZ, GENÇLİK MEREKZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Mustafa Tutulmaz, Vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Yeni Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ve Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin’den bilgi alan Vali Tutulmaz, yeni hizmet binasını gezerek, burada yapılan faaliyetleri inceledi.
Vali Tutulmaz, Gençlik Merkezi bünyesinde açılan Kültür-Sanat ve Spor kurslarını gezerek, kurslara katılan gençlerle bir süre sohbet etti.
Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kütüphanede Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle bir araya gelen Vali Tutulmaz, Gençlere tavsiyelerde bulunarak, planlı ve düzenli çalışmaları durumunda başarılı olacaklarını kaydetti.


