VALİ KIZILKAYA 2025’İN İLK TOPLANTISINDA MUHTARLARA BİR ARAYA GELDİ! « Siirt'te Net

SON DAKİKA

VALİ KIZILKAYA 2025’İN İLK TOPLANTISINDA MUHTARLARA BİR ARAYA GELDİ!

Bu haber 03 Ocak 2025 - 9:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SİİRT’TE MUHTARLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ!

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 2025 yılının ilk “Muhtarlar Buluşması” toplantısında, Siirt Merkez, Gökçebağ, Eruh ve Tillo ilçelerinin değerli muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Kızılkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın devlete açılan ilk kapısıdır.” diyerek 2024 yılında gerçekleştirilen yatırımları değerlendirdi ve 2025 yılı için belirlenen hedefleri paylaştı. Ayrıca tüm muhtarların Regaip Kandili’ni tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Toplantıda, muhtarların sorun, talep ve beklentilerini tek tek dinleyen Vali Kızılkaya, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, istişare toplantılarının yalnızca sorunlara çözüm üretmekle kalmayıp, aynı zamanda şehir, ilçe, belde ve köylerimizin kalkınması için yeni adımlar atılmasına vesile olduğunu belirtti. Vali Kızılkaya, hizmet yolunda muhtarlarla iş birliğinin devam edeceğini ifade ederek, “Hep birlikte daha güçlü bir Siirt için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Toplantıya, Vali Yardımcıları, Ömer Faruk Gökçe, Şeyma Aktaş, Semiz, Birkan Tatlısöz, Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Tillo Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, yatırımcı kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantının ardından Muhtarlar, Siirt Valiliği İl Özel İdaresi tarafından kurulan “Asfalt Plenti ve Taş Kırma, Yıkama, Eleme ve Mekanik Stabilizasyon Tesisi,”ni ziyaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.