

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla ilimize kazandırılan eski devlet hastanesi arazisi ve eski hayvan pazarı arazinde yapılan çalışmalarda mahalle sakinlerinin rahat bir nefes alacağı, yeşil alan üzerinde oturabileceği, çocukların da gönüllerince oynayabileceği çocuk parkına dönüştürüldü.
Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Eski devlet hastanesi arazisi ve çocuk parkına dönüştürülen eski hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocuklar ile yakından ilgilenen Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, çocuklar ile yakında ilgilendi ve sohbet etti. Vatandaşlar ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.
Mahalle sakinleri Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
![]()

