Siirt’te Kar Ve Sis Kara Ve Hava Ulaşımını Etkiledi « Siirt'te Net

SON DAKİKA

Siirt’te Kar Ve Sis Kara Ve Hava Ulaşımını Etkiledi

Bu haber 11 Ocak 2016 - 13:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Siirt’te etkili kar yağışı ve sis nedeniyle kara ve hava ulaşımı olumsuz etkilendi.

Siirt’te geçen hafta ekili olan ve kar kalınlığın 2 metreyi geçtiği Siirt-Şırnak karayolu yoğun tipi nedeniyle ulaşılama açılamadı.

Kar kalınlığın 3 metreyi geçtiği Pervari ilçesine bağlı 10 köy yolun üzerinde bulunduğu Doğan köyü grup köy yolu 12 gündür yapılan yol açma çalışmaları devam ediyor.

Ayrıca Borajet firmasının Siirt-Ankara uçak seferleri karşılıklı iptal edildi. Uçak seferleri Batman’dan yapıldı.

Siirt Havalimanı yetkilileri, yaklaşık bir haftadır olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuşların gerçekleştirilemediğini bildirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.